Trends

Zo scoor je goedkope Apple deals

Je bent vast niet de enige die er ieder jaar opnieuw naar uitkijkt: Apple Black Friday. Maar ben je ook al bekend met Singles Day? Black Friday is natuurlijk inmiddels in Nederland ook razend populair en je vindt overal kortingen. Ook op Apple. Maar Singles Day is eerder en doet eigenlijk hetzelfde: korting geven op producten en merken. Natuurlijk hebben beide dagen geen oorsprong van kortingen, maar zo is het wel gelopen. Dat maakt Apple Black Friday en Singles Day het ideale moment voor Apple producten scoren tegen scherpe prijzen.

Apple producten met korting

Apple heeft een vrij breed assortiment aan producten. Wie een iPhone heeft, heeft vaak ook een Macbook of Mac, of zelfs allebei. En dan heb je in die categorie ook nog de iPad. Dit zijn meteen de duurste Apple producten waar je dus korting op hoopt te vinden tijdens Apple Black Friday of Singles Day. Maar ook de minder grote producten kun je voor minder vinden tijdens deze kortingsdagen. Bijvoorbeeld een Apple toetsenbord, muis, oordopjes of de populaire Airpods. Genoeg keuze dus voor Apple aanbiedingen tijdens Black Friday of tijdens Singles Day.

Wanneer zijn deze dagen?

Hoewel de dagen in essentie hetzelfde vertegenwoordigen, zijn het niet dezelfde dagen. Eerst is er Singles Day op 11 november. Ieder jaar op dezelfde datum. Deze dag is van oorsprong bedoeld als viering van het vrijgezellenleven en dat werd voor het eerst in 1993 in China gedaan. Black Friday is op de vierde vrijdag van november, de dag nadat in de Verenigde Staten Thanksgiving wordt gevierd. Ieder jaar is dat op een andere datum. Deze dag is ontstaan omdat mensen deze dag vaak al gebruikten om kerstinkopen te gaan doen.

Author Image
admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *