Algemeen

Velgen voor de Volvo S60

Het model S60 van Volvo is alweer meer dan tien jaar geleden geïntroduceerd. Net zoals bij veel van de andere modellen van dit merk is het aantal uitvoeringen en uitrustingen enorm groot. Opvallend is de facelift, die in 2013 is doorgevoerd. Die heeft ervoor gezorgd dat de auto, die zeer luxe is uitgevoerd en veel als sedan is verkocht, vooral populair werd bij zakelijke rijders. De S60 is niet heel handig in het gebruik. Medepassagiers moeten diep bukken om achterin te kunnen stappen en de bagageruimte is beperkt. Als je hem als occasion aanschaft krijgt hij met nieuwe Volvo S60 velgen weer een prachtige uitstraling.

Occasions van de S60

Wie op zoek is naar een tweedehands S60 heeft erg veel keus. In het aanbod zijn echter zeer veel exemplaren met een dieselmotor te vinden, en die zijn niet zo populair bij de kopers van een S60 occasion. Toch wordt aanbevolen om op je gemak te zoeken naar een goede occasion. Het aanbod is groot en je hebt dus de kans om precies dat model te vinden waar je altijd al van droomde. Voor een bedrijf met een grote hoeveelheid occasions kun je kijken bij muddekokparts.nl. Dat bedrijf, dat gevestigd is in Urk, is gespecialiseerd in het merk Volvo.

Nieuwe of gebruikte velgen

Wie een S60 heeft aangeschaft en daar graag nieuwe velgen op wil monteren kan die aanschaffen in de webshop van Mudde Kok Parts. Door het slimme filtersysteem, dat in de webshop is geïntegreerd, is het niet moeilijk om de velgen te bekijken die geschikt zijn voor jouw auto. Door simpelweg het kenteken in te voeren krijg je alle beschikbare velgen te zien.  Soms zijn velgen extra voordelig, omdat ze afkomstig zijn van een gebruikte auto. Door voor gebruikte velgen te kiezen kun je tot wel de helft besparen op nieuwe velgen.

Author Image
admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *