Algemeen

Professioneel koffie zetten, maar dan thuis

Als koffieliefhebber wil je waarschijnlijk altijd en overal de beste koffie. Je kunt die eenvoudig thuis realiseren. Daarvoor koop je een Vibiemme. Dat is een koffiezetapparaat van professionele kwaliteit. Daar hangt dan ook een prijskaartje aan, maar daar heb je wel echt een goed apparaat voor terug. Vibiemme heeft verschillende opties voor een koffiezetapparaat, waarvan de meeste voorzien zijn van de belangrijkste details, zoals een warmtewisselaar. Daarmee kun je tegelijkertijd stomen, koffie zetten en heet water tappen. Dat betekent ook dat de verschillende mogelijkheden elkaar niet in de weg zitten.

De warmtewisselaar

Een espressomachine zonder warmtewisselaar gebruikt namelijk alleen de waterboiler, waar een espressomachine met warmtewisselaar een reservoir heeft en voor het stomen hier water uit haalt om naar de boiler te brengen. Koffie moet natuurlijk op een lagere temperatuur gezet worden dan nodig is voor stomen of kokend water. Zo wordt voorkomen dat er te heet water gebruikt wordt en je koffie verbrandt. Niet alleen Vibiemme heeft zo’n warmtewisselaar. Je kunt ook kijken naar een espressomachine van een ander merk met warmtewisselaar.

Merken en prijzen

Vibiemme is niet het duurste merk onder de espressomachines, maar ook niet het goedkoopst. Wel is dit merk een van de beste op de markt. Als je kiest voor een Vibiemme, weet je dus zeker dat je hoge kwaliteit in huis haalt. Er zijn meerdere espressomachines van het merk en ook binnen het merk kun je verschillende prijzen verwachten. Er zijn zowel compacte espressomachines als uitgebreidere en meer luxe varianten. Het is aan jou wat jij het liefst op je aanrecht ziet. Of dat nu thuis is of op de werkvloer.

Author Image
admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *