Algemeen

Een goed feest start met de catering

Wie een feest organiseert weet dat er veel aandacht moet worden besteed aan de inwendige mens. Er moet in elk geval voldoende en veel variëteit zijn wat betreft de dranken. Maar ook de snacks of maaltijden moeten van een goede kwaliteit zijn. Voor het organiseren van een evenement kun je het beste gebruik maken van de gespecialiseerde catering in Barneveld. Door deze cateraar kan elk soort feest worden voorzien van de juiste producten. Er is keus uit diverse soorten barbecues, een partypan, buffetten, desserts en een gourmet menu. Als dat gewenst is kunnen er lunches en maaltijden worden geserveerd.

Familiebedrijf

Het centrale bedrijf bij B&G Catering  is de ambachtelijke slagerij ‘t Pleintje in Harskamp. Dat is in 2005 gestart met het leveren van gourmetschotels en het verzorgen van het vlees voor barbecues. Na verloop van tijd werd ook het organiseren van feesten als service geboden. Een logisch gevolg is, dat er een netwerk van lokale bedrijven werd opgezet. Al die bedrijven samen zorgen voor de het assortiment aan producten dat voor feesten nodig is. Sinds een aantal jaren is ook bedrijfscatering één van de activiteiten van B&G Catering.

Kwaliteit is leidend

Bij het organiseren van allerlei feesten, het verzorgen van de catering en de bedrijfscatering draait het om de beste kwaliteit. Als een feest volledig onder verantwoordelijkheid van B&G Catering wordt georganiseerd heb je gegarandeerd een top feest, dat op alle vlakken een succes is. B&G Catering verzorgt niet alleen de producten die tijdens het feest gegeten en gedronken worden, maar is ook verantwoordelijk voor de locatie. Als dat gewenst is kan het bedrijf zorgen voor een goede live band of DJ. Het is simpelweg een kwestie van al je wensen op tafel leggen, en dan zal B&G Catering deze proberen te realiseren.

Author Image
iexist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *