Algemeen

De beste vloerbedekking komt uit Nederland

Wie op zoek is naar vloerbedekking heeft erg veel keus. Het aantal bedrijven dat vloeren levert is groot, maar de kwaliteit van die producten kan nogal uiteenlopen. Over de kwaliteit hoef je je bij Belakos geen zorgen te maken. Dit Nederlandse bedrijf is gevestigd in Genemuiden en maakt al meer dan 60 jaar tapijten en PVC vloeren. Het assortiment bestaat uit talloze opmerkelijke dessins. Vooral de PVC vloeren waarop een houtmotief is geprint zijn bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Op deze vloeren wordt standaard 15 jaar fabrieksgarantie gegeven.

Goed leverbaar

Bij Belakos zelf kun je geen PVC vloer of een tapijt kopen. De verkoop is in handen van een groot aantal leveranciers, waaronder happyfloors.nl. Omdat deze leveranciers vaak de producten van meerdere producenten kunnen leveren, heb je als consument de kans om deze producten te vergelijken. Dat kan online, maar om de verschillen tussen de vloeren goed te kunnen zien moet je eigenlijk stalen opvragen en advies vragen. De adviseurs zullen alle voor- en nadelen van de verschillende soorten vloeren uit de doeken doen. De PVC vloeren van Belakos zijn ongevoelig voor temperaturen en vocht. Ze kunnen in je hele woning worden gebruikt.

PVC vloer leggen

Een PVC vloer leggen vereist wel wat handigheid, maar als je een goede klusser bent kun je zo’n vloer zelf netjes leggen. De kosten van een gespecialiseerd bedrijf worden dan uitgespaard. Het is bij een PVC vloer van Belakos niet nodig om een ondertapijt te leggen. De PVC vloer kan vrijwel altijd rechtstreeks op de oude vloer worden gelegd. Het is niet erg als er wat kleine oneffenheden zijn, want dat zie je na het leggen niet terug. Het wordt aanbevolen om de vloer voorafgaand aan het leggen minimaal een etmaal te laten acclimatiseren.

Author Image
iexist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *