Business

De beste beursstands om te huren

Om de stress van het opbouwen van een beursstand te vermijden kun je als bedrijf een stand huren. Dat levert veel voordelen op. Want het komt erop neer dat je een mooi ontwerp voor een stand uitzoekt, het aantal vierkante meters opgeeft en een goede vorm van de stand kiest. Het verhuurbedrijf zorgt er dan voor dat alles rondom het opbouwen en afbreken uit handen wordt genomen. Je kunt je volledig concentreren op het produceren van het materiaal voor de bezoekers, het voorbereiden op de gesprekken met de bezoekers en het maken van presentaties.

Hoe kies je de beste beursstand?

Een stand huren is niet moeilijk. Op de site van Isyfair is een selectietool te vinden, waarmee snel een goede beursstand te reserveren is. In deze tool moet je aangeven in welke stad de beurs plaatsvindt, wat het aantal vierkante meters is voor de stand, of je een eilandstand, tussenstand, hoekstand of kopstand nodig hebt, en welk budget je voor de beursstand hebt. Op basis van die keuzes krijg je voorbeelden te zien, waarvan er één kan worden gekozen. Je hebt vervolgens de mogelijkheid om de faciliteiten in de stand, het interieur, de vloer en de grafische elementen te kiezen.

Hoe Isyfair kan helpen

Wie nog nooit naar een beurs is geweest zal verrast zijn over de chaos die er de dagen voorafgaand aan de beurs rondom de beurshal is. Dat komt doordat alle beursdeelnemers hun stand moeten opbouwen en daar behoorlijk gestresst over zijn. Het is een komen en gaan van vrachtwagens en busjes. De medewerkers van Isyfair voelen zich daarbij als een vis in het water. Zij kennen de snelste routes naar alle beurshallen en weten op welke plek ze de vrachtwagens het snelst kunnen uitladen. Daardoor is een beursstand van Isyfair altijd op tijd klaar.

 

 

Author Image
iexist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *