Business

De 3 beste kerstreclames van 2022 volgens reclamebureau Zeeland

Er zijn natuurlijk miljoenen reclamespotjes die elke seconde van de dag worden weergegeven, maar er zijn er slechts een paar die er echt uitspringen. Zeker met de kerstdagen in aankomst steken bedrijven veel aandacht in het maken van de beste reclame. De volgende 3 reclames vonden reclamebureaus zoals reclamebureau Zeeland echt indrukwekkend. Deze hadden echt de kerstsfeer te pakken!

Nummer 1: De beste Albert Heijn reclame volgens reclamebureau Zeeland

Deze kerst mochten we kennis maken met het nieuwste lid van de Albert Heijn familie. Naast papa, mama en Tommy is er nu ook een klein dochtertje bij. Zij stond deze reclame centraal. In de commercial werd een magische kerst beleving door de ogen van de jonge dochter weergeven. Je komt binnen in een droom rijke kinderwereld,waarin reuzen en snoep poppetjes echt bestaan. De Albert Heijn heeft echt tof werk verricht, want door de commercial voelde ik weer een magisch kerstgevoel van toen ik klein was en ik was in een euforische en uitgelaten stemming.

Nummer 2: Jumbo

Deze reclame bevat alles: een mooi verhaal, vreugde, verdriet en als allerbelangrijkste het o zo mooie kerstgevoel. In de reclame draait alles om een sneeuwpop. Die sneeuwpop is gemaakt door de vader des huize Jumbo en hij doet er alles aan om hem te beschermen. De moeder ziet hoeveel haar echtgenoot om de sneeuwpop geeft en besluit hem te verrassen. Bij het kerstmaal gaat de vader koken en de moeder zet, zonder dat de vader het weet, de tafel en het eten buiten, om zo samen met de sneeuwpop kerst te vieren. Dit verhaal is enorm ontroerend. Het is niet erg als je een traantje laat bij het geluk wat de vader had toen hij zag dat hij samen met de sneeuwpop ging eten. Een prachtig verhaal met een nog mooiere kerstboodschap: laat niemand alleen.

Nummer 3: Plus

Woorden kunnen de gevoelens na het zien van deze commercial niet beschrijven. Het is werkelijk waar een emotionele rollercoaster. Deze reclame is geen reclame, het is een film, een hele goede kerstfilm. De reclame begint bij een vrolijke jongen die thuis wordt afgezet door een vriend, maar zodra hij binnenkomt start de droevige muziek. Je ziet zijn moeder zoenen met een man, die zich vervolgens aan hem voorstelt. De jongen loopt volledig geshockeerd en boos weg. Je ziet vervolgens beelden van een blije familie, maar een jongen die er boos naas staat. Die jongen accepteert de vader niet. Je ziet veel ruzies en bij een van die ruzies breekt de jongen een familiefoto, waar een andere man bij staat. Die man is vermoedelijk de overleden vader van de jongen. In het slot van de reclame brengt de nieuwe vriend van de moeder het schilderijtje met de oude familiefoto weer heel terug naar de jongen en geven ze elkaar een knuffel met veel tranen. Uiteindelijk zie je een gelukkige gezin dat samen aan het kerstdiner zit. De makers van deze reclame hebben zoveel verschillende emoties in een korte reclame weten te proppen. Dat maakt deze commercial ook zo goed!

Author Image
admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *